Over mij

Wil je meer weten van mij?

Dan kunnen we het beste samen een keer koffie drinken.

Wil liever wat meer over mij lezen, kijk dan eens op mijn LinkedIn profiel:  https://www.linkedin.com/in/geert-polders/

Niet alles staat op mijn LinkedIn profiel. Mijn opleidingen en cursussen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd en mijn laatste proceservaring staan daar niet op.

De opleidingen en cursussen kun je hier vinden: https://www.kroonlegal.nl/opleiding-en-cursussen/. Mijn laatste proceservaring staat hieronder. Mijn proceservaring is gestart in 2008, maar ik noem hieronder alleen mijn proceservaring van de jaren 2019 en later. In het jaar 2019 ben ik als bedrijfsjurist aan de slag ben gegaan.

2021

Rechtbank Rotterdam (locatie Rotterdam). Verweer gevoerd. In deze procedure heb ik een conclusie van antwoord in vrijwaring ingediend en heeft er op 17 november 2021 een comparitie van partijen plaatsgevonden. Op 4 februari 2022 is er vonnis gewezen. Er is geen hoger beroep ingesteld.

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Hoger beroep ingesteld. In deze procedure heb ik in samenspraak met een advocaat de Memorie van Grieven opgesteld en heeft er op 24 september 2021 een comparitie van partijen plaatsgevonden. Op 23 november 2021 is er arrest gewezen.

Rechtbank Midden-Nederland (locatie Utrecht). Verweer gevoerd. In deze procedure heb ik een conclusie van antwoord ingediend en heeft er op 30 april 2021 een comparitie van partijen plaatsgevonden. Op 16 juni 2021 is er vonnis gewezen. Er is geen hoger beroep ingesteld.

2020

Rechtbank Midden-Nederland (locatie Utrecht). Verweer gevoerd. In deze procedure heb ik een conclusie van antwoord, conclusie van dupliek en akte uitlating tussenvonnis ingediend. Er heeft geen mondelinge zitting plaatsgevonden. Op 16 september 2020 is er vonnis gewezen.

2019

Rechtbank Noord-Holland (locatie Alkmaar). Cliënt was deze procedure al zelf gestart. Ik ben ik er na het indienen van de conclusie van antwoord door de wederpartij bij betrokken. In deze procedure heb ik voor de mondelinge zitting nog wel een akte vermeerdering van eis ingediend en heeft er op 26 juni 2019 een comparitie van partijen plaatsgevonden. Op 21 augustus 2019 is er vonnis gewezen.

Rechtbank Midden-Nederland (locatie Amersfoort). Cliënt was eiser. In deze procedure heb ik een dagvaarding, conclusie van repliek in conventie tevens conclusie van antwoord in reconventie, conclusie van dupliek in reconventie ingediend, heb ik een usb-stick met een film ingediend en heeft er op 8 mei 2019 een comparitie van partijen plaatsgevonden. Op 19 juni 2019 is er vonnis gewezen.

Rechtbank Midden-Nederland (locatie Amersfoort). Verweer gevoerd. In deze procedure heb ik een conclusie van antwoord in conventie tevens conclusie van eis in reconventie en een conclusie van dupliek in conventie tevens conclusie van repliek in reconventie ingediend. Er heeft geen mondelinge zitting plaatsgevonden. Op 11 september 2019 is er vonnis gewezen. Bijzonder aan deze zaak is dat de wederpartij de procedure is gestart, maar dat die vordering voor 100% is afgewezen en dat mijn cliënten 100% van hun tegenvordering toegewezen hebben gekregen. Er is wel hoger beroep ingesteld, maar bij dat hoger beroep ben ik niet meer betrokken geweest.