Blog

 • Klacht over een factuur

  Na hoeveel tijd hoef je een klacht over je factuur niet meer te accepteren?

  Lees meer
 • Een leverancier stopt na 7 jaar de samenwerking. Kan dat zomaar?

  Het andere bedrijf zegt afhankelijk te zijn van deze samenwerking.

  Lees meer
Archief

Juridisch advies voor zzp’ers, mkb’ers en overige ondernemers in (de omgeving van) Amersfoort.

Als ondernemer loop je een grote kans om een juridisch geschil met je (ver)huurder, klant, leverancier etc. te krijgen. Je sluit vaak contracten af en waar gewerkt wordt, worden ook nog wel eens fouten gemaakt. Een geschil wil je snel en efficiënt oplossen. Dus zonder te veel tijd en zonder te veel kosten eraan te besteden.

Ondernemers die mij kennen, nemen dan ook zo snel mogelijk contact op met mij. Ik geef snel juridisch advies tegen een betaalbaar tarief. Ik heb geen spoedtarief, weekendtarief of noem het maar op. Ik geef juridisch advies over algemene voorwaarden, contracten(recht), huurrecht en ondernemen in het algemeen. Ik volg maandelijks cursussen om mijn kennis te vergroten en up-to-date te houden. Zo bent u verzekerd van het beste advies.

Snel advies

Binnen 24 uur krijg je een reactie van mij. Het eerste gesprek is gratis. Heb je hier voldoende aan? Dan ben ik blij je te hebben geholpen. Hier betaal je niets voor.

Goed advies

Vrijwel elke maand volg ik een of meer cursussen. Klik hier om de cursussen te zien die ik de afgelopen jaren heb gevolgd. Elke week lees ik de laatste uitspraken van de rechtbanken. Zo zorg ik ervoor dat ik je het beste advies kan geven.

Niet te veel kosten

Het eerste gesprek is gratis. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten. Heb je voldoende aan dit eerste gesprek? Dan betaal je mij niets.

Heb je na het eerste gesprek toch meer juridische ondersteuning nodig (juridische brief, advies of nadere bestudering van de stukken)? Dat kan tegen een betaalbaar tarief. Ik hanteer een tarief van € 150,- exclusief btw per uur. Een vast bedrag voor mijn werkzaamheden kan ook. Dan weet je van te voren wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt.

Incasso openstaande factuur

Heb je een openstaande factuur? Betaalt je klant niet? Heb je je klant al diverse herinneringen gestuurd? Steek er dan niet nog meer tijd en ergernis in. Geef je incasso uit handen aan mij.

Waarom? Ik incasseer voor jou op basis van no cure no pay. Dit houdt in dat je mij niets betaalt als ik niets incasseer. Alleen als je klant betaalt, betaal je mij ook. Je betaalt mij nooit meer dan 15% van het factuurbedrag. In de meeste gevallen betaal je mij zelf niets. Je kunt mij de incasso-opdracht geven per e-mail en per telefoon een toelichting geven. Je hoeft hiervoor geen afspraak met mij te maken. Met een paar drukken op de knop, heb je dus kans dat je factuur wel betaald wordt.

Elke ondernemer wil dit

 Een jurist 

 Een persoonlijk aanspreekpunt 

√ Ruim 10 jaar opgebouwde juridische kennis 

√ 6 jaar ervaring op het gebied van incasso 

√ Een jurist die zelf ook ondernemer is en je begrijpt 

√ Een kantoor dat zich houdt aan de wettelijke regels over incasso 

√ Een kantoor dat je gratis advies geeft over een vervolgtraject 

Waar je nooit iets betaalt als het jou niets oplevert 

 

Wil je meer weten over mijn incassowerkzaamheden op basis van no cure no pay? Klik dan hier.

Wil je direct je factuur door mij laten incasseren? Vul dan onderstaand formulier in.

 

 • * velden zijn verplicht.

 • Blogs

  Over mijn praktijk

  Lees over mijn praktijk, over uitspraken waar elke ondernemer mee te maken krijgt en over vragen die ik vaak krijg.

  Lees meer
 • Juridisch advies

  Juridisch advies

  Juridisch advies voor ondernemers. Voor zzp'ers en mkb'ers. Tegen een laag uurtarief of vast bedrag.

  Lees meer
 • Contracten opstellen

  Contracten opstellen

  Contracten en algemene voorwaarden. Alles voor de ondernemer. Tegen een vast en laag bedrag.

  Lees meer
 • Incasso

  Incasso

  Incasso voor ondernemers. Door een ondernemer. Op basis van no cure no pay. Geen kosten. Hoog betalingspercentage.

  Lees meer