Blog

 • Klacht over een factuur

  Na hoeveel tijd hoef je een klacht over je factuur niet meer te accepteren?

  Lees meer
 • Een leverancier stopt na 7 jaar de samenwerking. Kan dat zomaar?

  Het andere bedrijf zegt afhankelijk te zijn van deze samenwerking.

  Lees meer
Archief

Juridisch advies voor zzp’ers, mkb’ers en overige ondernemers in (de omgeving van) Soest.

 

Je bent ondernemer en je hebt een juridisch geschil. Dan wil je snel, het liefst direct, en goed juridisch advies. Zonder (al te veel) kosten. Je kunt bij mij terecht voor juridisch advies over algemene voorwaarden, contracten(recht), huurrecht en ondernemen in het algemeen. 

Ik geef juridisch advies aan zzp’ers en mkb’ers uit diverse branches: schilders tot verhuurders en van tekenaar tot verkopers.

Snel advies

Binnen 24 uur krijg je een reactie van mij. Ben je eenmaal cliënt? Dan krijg je ook juridisch advies in het weekend als dat nodig is. Hier betaal je niets extra's voor.

Goed advies

Ik volg continue cursussen en ik lees wekelijks de laatste uitspraken van de rechters. Zo houd ik mijn kennis up-to-date en zorg ik ervoor dat ik je het beste advies kan blijven geven.

Niet te veel kosten

Het eerste gesprek is gratis. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten. Heb je voldoende aan dit eerste gesprek? Dan betaal je mij niets.

Heb je na het eerste gesprek toch meer juridische ondersteuning nodig (juridische brief, advies of nadere bestudering van de stukken)? Dan krijg je de eerste 30 minuten gratis als je vriend bent van SoestNetwerkt. Zo bespaar je behoorlijk op de juridische kosten.

Ik hanteer een tarief van € 150,- exclusief btw per uur. Een vast bedrag voor mijn werkzaamheden kan ook. Dan weet je van te voren wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt.

Incasso openstaande factuur

Heb je als ondernemer een openstaande factuur? Betaalt je klant niet? Ook niet nadat je hem diverse herinneringen hebt gestuurd?

Geef je incasso dan uit handen aan mij. Ik incasseer voor jou op basis van no cure no pay. Incasseer ik niets, dan betaal je mij ook niets. Alleen als je klant betaalt, betaal je mij ook. Je betaalt mij nooit meer dan 15% van het factuurbedrag. In de meeste gevallen betaal je mij zelf niets. Alles kan per e-mail en per telefoon. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Zo kan ik efficiënt en betaalbaar werken.

Als je mij de factuur laat incasseren, dan krijg je van mij wat je nooit allemaal bij ander krijgt. Je krijgt namelijk:

Een jurist  Een persoonlijk aanspreekpunt √ Ruim 10 jaar opgebouwde juridische kennis √ 6 jaar ervaring op het gebied van incasso Een jurist die zelf ook ondernemer is en je begrijpt √ Een kantoor dat zich houdt aan de wettelijke regels over incasso Een kantoor dat je gratis advies geeft over een vervolgtraject  Waar je nooit iets betaalt als het jou niets oplevert Een jurist die bij je langskomt, als je onderneming in Soest zit. Waarvoor je helemaal niets hoeft te betalen.

Voor meer informatie over incasso klik je hier.

Wil je direct je factuur door mij laten incasseren? Vul dan onderstaand formulier in.

 • * velden zijn verplicht.

 

 • Blogs

  Over mijn praktijk

  Lees over mijn praktijk, over uitspraken waar elke ondernemer mee te maken krijgt en over vragen die ik vaak krijg.

  Lees meer
 • Juridisch advies

  Juridisch advies

  Juridisch advies voor ondernemers. Voor zzp'ers en mkb'ers. Tegen een laag uurtarief of vast bedrag.

  Lees meer
 • Contracten opstellen

  Contracten opstellen

  Contracten en algemene voorwaarden. Alles voor de ondernemer. Tegen een vast en laag bedrag.

  Lees meer
 • Incasso

  Incasso

  Incasso voor ondernemers. Door een ondernemer. Op basis van no cure no pay. Geen kosten. Hoog betalingspercentage.

  Lees meer